***De puppencursus word gegeven op 2 locaties. Voor de puppen cursus kunt u kiezen of u bij slecht weer verwarmd en droog wilt trainen (Pijnacker) of dat u op onze buiten locatie wilt trainen (Den Haag)***

U start bij ons met een kennismakingsavond met de gehele groep zonder hond (uiteraard mag de hond wel mee voor de gezelligheid mits de hond niet blaft). Daar krijgt u de introductieavond. Tijdens de introductieavond zullen wij u wegwijs maken met de werkwijze binnen de hondenschool en is er gelegenheid tot het stellen van vragen over uw pup. U zult kennismaken met uw instructeur/instructrice etcetc.

Dan start uw eerste les en gaan we een basis leggen voor een goede baas-hond verhouding. Op spelender wijze gaan we de hond de basisprincipes aanleren zoals bv zit, af, voorkomen, blijf in zit en af, netjes meewandelen zonder te trekken, maar ook aandachtsoefeningetjes, betasten door een vreemde, voerbaktraining. Komen in allerlei omstandigheden. Ook gaan we aan de slag met het nee/foei commando.

We laten de hond kennismaken met alledaagse dingen zoals harde geluiden, vreemde voorwerpen zoals bijvoorbeeld een paraplu, etc. Ook heeft u een spelletjes cq sport avond waarbij wij u en uw hond laten kennismaken met diverse sporten.

Tevens geven wij u allerlei informatie over voeding, speelgoed, autorijden, lijnen etc etc. tijdens de VIP les georganiseerd speciaal voor onze cursisten met Avonturia de Vogelkelder. Waarbij onze cursisten echt VIP zijn.

 

Al met een een leuke leerzame cursus waarin de hond leert werken naast en met andere op een leuke open en spelenderwijze!!