***De puppencursus word gegeven op 2 locaties. Voor de puppen cursus kunt u kiezen of u in Pijnacker wilt trainen of dat u op onze locatie in Den Haag wilt trainen***

IVM de Covid-19 kan de inhoud van de lessen aangepast zijn/worden.

U start bij ons met een theorieavond met de gehele groep zonder hond. Tijdens de theorieavond zullen wij u wegwijs maken met de werkwijze binnen de hondenschool en maken wij u wegwijs met het fenomeen hond. Tevens geven wij u allerlei informatie over speelgoed, autorijden, lijnen, verzekering etc etc. en is er gelegenheid tot het stellen van vragen over uw pup.

Dan start uw eerste les en gaan we een basis leggen voor een goede baas-hond verhouding. Op spelende wijze gaan we de hond de basisprincipes aanleren zoals bv zit, af, voorkomen, blijf in zit en af, netjes meewandelen zonder te trekken, maar ook aandachtsoefeningetjes, betasten door een vreemde, voerbaktraining. Komen in allerlei omstandigheden. Ook gaan we aan de slag met het nee/foei commando.

We laten de hond kennismaken met alledaagse dingen zoals harde geluiden, vreemde voorwerpen zoals bijvoorbeeld een paraplu, etc. Ook heeft u een spelletjes cq sport avond waarbij wij u en uw hond laten kennismaken met diverse sporten.

Ook is er voor de mensen welke facebook hebben een naslag pagina gemaakt. Dit is een extra op de cursus en niet iets wat wij standaard aanleveren. Uiteraard verwachten wij van u dat u actief deelneemt aan de cursus.

 

Al met een een leuke leerzame cursus waarin de hond leert werken naast en met andere op een leuke open en spelenderwijze!!