Nosebedience is een vernieuwende en diverse tak van hondensport. Zoals je uit de naam kunt afleiden, wordt bij Nosebedience gebruik gemaakt van twee verschillende onderdelen van de hondensport, namelijk Nosework en Obedience.

Als hondenliefhebber ben je waarschijnlijk al bekend met beide onderdelen. Het doel van Nosework of detectie is om honden een specifieke geur te laten vinden door gebruik te maken van hun neus. Detectie is momenteel razend populair aan het worden in Nederland. De obedience richt zich voornamelijk op de gehoorzaamheid van de hond aan zijn geleider.

die geschikt is voor alle honden, van jong tot oud, ongeacht ras. Binnen de Nosebedience kan je samen met je hond drie verschillende certificaten halen. Zo heb je altijd een bepaald doel om naartoe te werken en kan je ook als beginner heel goed deelnemen. Het is absoluut niet nodig om ervaring of voorkennis te hebben, wij maken u wegwijs binnen deze geweldige sport!

Hondenschool Geordi is aangesloten bij de Nederlandse Detectie Bond waardoor onze cursisten ook wedstrijden kunnen lopen via hen.