MEDEDELING: puppenspeeltuin elke eerste zondag van de maand geopend. 8 maanden plus speeltuin elke eerste woensdag van de maand geopend vanaf febr 2019

Hondenschool Geordi introduceert de speeltuin voor alle leeftijden en alle rassen!

De puppenspeeltuin is bedoeld voor puppen van 7 weken tot 8 maanden. De “gewone” honden speeltuin is voor 8 maanden en ouder. Alle rassen zijn welkom en alles is te bespreken.

De puppenspeeltuin is elke eerste zondag van de maand bij Middin “Binnenklingen 11, Den Haag”

De Speeltuin 8 maanden plus is elke eerste woensdag van de maand open bij Avonturia de Vogelkelder, “Kerketuinenweg 3, Den Haag”

Tijdens de speeltuin kunnen de puppen/ oudere honden lekker socialiseren met elkaar onder toeziend oog van meerdere instructeurs.

Tevens bieden wij speeltoestellen aan of allerlei spelletjes om de band te versterken tussen baas en hond.

Er word gespeeld op een afgesloten terrein dus heeft u een pup/oudere hond die wegloopt of u durft de hond niet los te laten dan is dit de uitgelezen kans om uw pup/oudere hond toch lekker te laten socialiseren.

Let wel: uw hond moet goed gesocialiseerd zijn. Agressieve honden worden niet toegelaten op het terrein ook niet gemuilkorfd. Wij behouden ons altijd van het recht honden te verwijderen waarvan wij vinden dat ze op dat moment te hard spelen met andere of om welke reden dan ook.

Hondenschool Geordi draagt geen verantwoordelijkheid voor schade etc welke word toegebracht aan derde. Iedereen dient in het bezit te zijn van een goede WA verzekering!

Deze speeltuin is voorlopig alleen in de vestiging Den Haag.

In de maanden december en januari is de speeltuin gesloten.