We gaan een basis leggen voor een goede baas-hond verhouding. Op spelender wijze gaan we de hond de basisprincipes aanleren zoals bv zit, af, voorkomen, blijf in zit en af, netjes meewandelen zonder te trekken, maar ook aandachtsoefeningetjes, betasten door een vreemde, voerbaktraining , spelen en de los oefening. Ook gaan we aan de slag met het nee/foei commando.

image-puppyVerders laten we de hond kennismaken met alledaagse dingen zoals harde geluiden, vreemde voorwerpen zoals bijvoorbeeld een paraplu, etc. tijdens de enge les. Ook heeft u een spelletjes avond.

Tevens geven wij u allerlei informatie over voeding, speelgoed, autorijden, lijnen etc etc. tijdens de VIP les georganiseerd speciaal voor onze cursisten met Avonturia de Vogelkelder. Waarbij onze cursisten echt VIP zijn.

In de laatste les krijgt u een socialisatie les. U gaat dan met uw eigen groep naar de boerderij van MIddin waarbij de puppen kennis kunnen maken met billy de hangbuikzwijn, geitjes, konijntjes, paarden etcetc en na afloop even heerlijk met elkaar kunnen socialiseren onder begeleiding op een geheel afgesloten terrein!